Bli medlem i partiet!

Bli medlem i partiet

Medlemskap i De Gröna är ett uttalande till förmån för de grönas värderingar. Om du vill att Finland ska främja kampen mot klimatkrisen, stoppa förlusten av natur, en hållbar ekonomi, investera i utbildning och ta hand om de som har den svagaste positionen, kan du påverka dessa saker genom att vara medlem i partiet.

Medlemsavgiften 2024 är 48 euro och den nedsatta avgiften för mindre bemedlade är 18 euro.

Bli medlem nu

Varför gå med i De Gröna?

Ju fler medlemmar partiet har, desto mer stärker det partiets arbete och gör det mer effektivt. Som medlem kan du påverka partiets arbete hur du vill – du kan till exempel kommentera partiets program, svara på enkäter eller medlemsröster, anordna evenemang eller kandidera till förtroendeuppdrag.

Som medlem får du även regelbundet medlemsbrev och inbjudningar till din medlemsförenings evenemang. Man kan komma till evenemangen med väldigt låg tröskel och där kan man även lära känna andra gröna människor som man kan förändra världen tillsammans med.

Bli medlem

 

Vanliga frågor om medlemskap

Funderar du på att gå med i festen? När ska medlemsavgiften betalas? Måste man vara medlem i en lokalförening för att vara partimedlem?

Alla dessa frågor kan besvaras i de vanligaste frågorna.

Se svaren på frågorna

 

På vilka andra sätt kan jag påverka?

Vill du inte bli medlem kan du även påverka på andra sätt. Du kan stödja De Gröna genom att göra en donation, och du kommer att hjälpa oss att försvara naturen och utbildningen och bekämpa klimatförändringar och fattigdom.

Du kan också dela inlägg av gröna influencers, politiker eller partiet på sociala medier. Runt valet kan du gå till kandidatens kampanjteam för att stötta kandidaten genom att dela ut till exempel flaggor.

Donera

Du behövs nu mer än någonsin!

Finland måste blicka framåt – vi måste bekämpa klimatkrisen, stoppa förlusten av natur, investera i utbildning och kompetens, bygga en hållbar ekonomi och ta hand om de svagaste.

Vi har tillräckligt med arbete och vi behöver dig för att gå med oss ​​för att ändra Finlands riktning. Vi kan vara motkraften till bakåtriktad politik och inflytande för en mer hållbar värld.

Bli medlem nu