Kom med

Var och en av oss behövs för att bygga en bättre framtid.

Hur kan jag agera och påverka de gröna?

Du kan agera och påverka inom De Gröna i den utsträckning som din livssituation eller energi tillåter. Du kan bli medlem i en lokalavdelning, ansöka om att delta i arbetsgrupper för politiska program, donera en gång eller regelbundet till vårt arbete, eller prenumerera på vårt nyhetsbrev där du får information om aktuella politiska händelser.

Varje sätt att påverka och agera har betydelse för naturen, miljön, mänskliga rättigheter, hållbar ekonomi och de som är mest utsatta. Välj den verksamhet som intresserar och kom med!

Bli medlem!

Alla behövs när en bättre framtid ska byggas.

Medlemskap i de Gröna är ett sätt att ta ställning till det som sker i världen. Som medlem deltar du i att förändra världen och att försvara mänskligheten, miljön och dem som är för svaga för att göra det sig själv.

Arbetet för miljön, jämlikhet, utbildning och en grönare framtid görs mellan valen. Med din medlemsavgift stöder du vårt arbete för en bättre värld.

Vi är inte bara ett politiskt parti: vi är en rörelse, som är lika stark som våra medlemmar. Du är varmt välkommen att delta i vår verksamhet!

Bli medlem

Vihreä kaupunkivisio

Visios utbildningar

Studiecentralen Visio ordnar utbildningar till föreningsaktiva och frivilliga, intresserade av gröna teman och partiaktiva runtom i Finland. 

Bekanta dig med utbildningarna

Hur kontaktar jag min lokala förening?

Din lokala förening är en port till lokalpolitiken, men också till den nationella politiken som bedrivs på partinivå. I lokalföreningens verksamhet kan du träffa andra lokala gröna. 

Om du ännu inte vet vilka föreningar som finns i ditt distrikt, hjälper distriktets verksamhetsledare gärna dig att hitta din egen förening!

Sök efter ditt distrikts verksamhetsledare

Beställ vårt nyhetsbrev

Hur bekämpar vi klimatkrisen? Vad skall vi göra för utbildningen? Hur minskar vi fattigdomen och förbättrar situationen i daghemmen?

Svar får du genom att beställa vårt nyhetsbrev.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.